OFERTAT JANË TË VLEFSHME NGA DATA 14 MARS – 3 QERSHOR 2018

Me rastin e 5-vjetorit të TiBO IPTV nxjerr Superofertat për të gjithë bashkatdhetarët, kudo që ndodhen të cilët duan të shikojnë të gjitha kanalet e trevave shqiptare, Digitalb dhe SuperSport:

Abonimi TiBO Premium 12 muaj me OFERTË -100 EUR kushton 199 EUR (ishte 299).

Paketa TIBO PREMIUM përmban: +250 kanale nga DigitAlb Premium, Supersport Albania, Supersport Kosova, kanalet rajonale shqiptare dhe kanalet kryesore ndërkombëtare; VIDEOTEKË personale on demand me +1000 filma me titra shqip; dhe CATCHUP-TV me të cilin shikon kanalet kryesore deri në 7 ditë regjistrim.

Me blerjen e Paketes TiBO ju përfitoni dhe Abonim 12 muaj Mobile TV falas (ishte 59.9 EUR).

Abonimi për mobile përfshin +50 kanale Live, të gjithë paketën Supersport + Videotekën e plotë me +1000 filma me titra shqip.

Paketa Familjare TiBO përmban + 240 kanale nga DigitAlb Familjare, kanalet rajonale shqiptare dhe kanalet kryesore ndërkombëtare. Në paketë përfshihet shërbimi i VIDEOTEKËS me +1000 filma me titra shqip dhe Shërbimi CATCHUP-TV me të cilin shikon kanalet kryesore deri në 7 ditë regjistrim.

Kjo pakete kushton 159 EUR + 40 EUR boxi TiBO Quadcore.

Me blerjen e Paketes Tibo ju përfitoni dhe sherbimin e Mobile Tv per te njejten kohezgjatje falas.

Mobile Tv përfshin +50 kanale Live, të gjithë paketën Supersport + Videotekën e plotë me +1000 filma me titra shqip.

Abonimi TiBO Premium 3 muaj me OFERTË kushton 79 EUR (ishte 89).

Paketa TIBO PREMIUM përmban: +250 kanale nga DigitAlb Premium, Supersport Albania, Supersport Kosova, kanalet rajonale shqiptare dhe kanalet kryesore ndërkombëtare; VIDEOTEKË personale on demand me +1000 filma me titra shqip; dhe CATCHUP-TV me të cilin shikon kanalet kryesore deri në 7 ditë regjistrim.

Me blerjen e Paketes TiBO ju përfitoni dhe Abonim 3 muaj Mobile TV falas (ishte 20.97 EUR).

Abonimi për mobile përfshin +50 kanale Live, të gjithë paketën Supersport + Videotekën e plotë me +1000 filma me titra shqip.

Për çdo abonim të ri Klienti i ri merr dhe TiBO Box QuadCore me OFERTË 40 EUR (ishte 119 EUR), e cila paguhet vetëm herën e parë.

TiBO IPTV, partner zyrtar me Platformën DigitAlb, për shpërndarjen e kanaleve të saj në të gjithë Botën.

Abonohu online në: https://www.tibo.tv

Pikat e shitjes TiBO në Botë: https://www.tibo.tv/dyqanet/