Zgjidh maksimumin me TiBO Platinium.

Të gjitha shërbimet e TiBO në një paketë të vetme, tani me çmimin më të mirë.

TiBO, operatori më i madh IPTV në Shqipëri hedh në treg Superofertën “SPORT ON TOP” e cila sjell të gjitha eventet më të rëndësishme sportive 2016-2017 me çmimin më të mirë.

Me SPORT ON TOP të gjithë klientët e rinj që abonohen nga data 20 Shkurt përfitojnë Abonimin Platinium me boxin TiBO për 12 muaj për vetëm 319 EUR, nga 369 që është tarifa zyrtare si dhe 12 muaj abonim Dhuratë në “TiBO mobile TV”.

TiBO Platinium përfshin 180 KANALE televizive nga platforma Digitalb Premium, Supersport, kanalet shqiptare të rajonit, kanalet ndërkombëtare të përzgjedhura, kanale on demande nga Luce Entertainment, 1.000 evente VOD dhe 7 ditë me Catchup TV.

Për të gjithë klientët ekzistues, oferta SPORT ON TOP bën të mundur ri-abonimin 12 muaj me çmimin 269 EUR nga 299 EUR që ishte më parë, ku kanë të përfshirë paketën e plotë të kanaleve dhe shërbimeve TiBO plus 12 muaj abonim Dhuratë në “TiBO mobile TV”. Riabonuesit mund të ndryshojnë gjithashtu boxin ekzistues Dualcore me super boxin e fundit TiBO Quadcore për vetëm 20 Euro shtesë.

 Të gjithë abonentët e TiBO IPTV që duan të freskojnë abonimin e tyre tani mund të paguajnë më pak, duke përfituar nga mundësia e re për ri-abonime 3 mujore përkatësisht Platinium për 89 euro dhe Gold për 69 euro. Sërish klientët do të përfitojnë DHURATË 3  muaj abonim në “TiBO mobile TV”.

Më shumë detaje në lidhje me ofertat, produktet, shërbimet e TiBO dhe të tjera janë publikuar në faqen zyrtare të internetit www.tibo.tv.

KOMUNIKIM PËR SHTYP

Datë 20 Shkurt 2016