Shikoni në 4 ekrane paralelisht me vetëm +40 EUR shtesë.

Për çdo Abonim apo Riabonim në një nga paketat 12 mujore (Familjare apo Premium) me TiBO Box, mund të merrni dhe 1 abonim për Smart TV Android 12 muaj duke shtuar vetëm 40 EUR.

Në ofertë ju përfitoni dhe 2 abonime DHURATË për 2 Mobile/Tablet.

Kujdes: Këshillohet që aplikacioni TiBO Smart TV fillimisht të testohet FALAS për të parë nëse TV juaj Android është kompatibël.

Ofertën DUO mund ta përfitosh online në TiBO BLI ose në çdo pikë shitjeje TiBO në Botë.

TiBO Smart TV

TiBO është Platforma e vetme IPTV, Partnere Zyrtare me të gjitha platformat televizive shqiptare si DigitAlb, SuperSport, Tring, RTSH dhe ofron të gjitha kanalet shqiptare të Shqipërisë, Kosovës, Malit të Zi, Maqedonisë dhe shumë kanale ndërkombëtare.

Ligat më elitare të futbollit si: Kampionatin Anglez, Italian, Spanjoll, Francez, Gjerman, Hollandez, Shqiptar, Kosovar, Maqedonas dhe eventet e UEFA-s. Kampionatet e basketbollit, volejbollit, garat e biçikletave, tenis, boks dhe regbi.

Shërbimin VIDEO ON DEMAND falas: Videotekë personale për të gjitha moshat dhe shijet. Mbi 1500 filma shqiptarë dhe të huaj, filma të dubluar në shqip për fëmijë, dokumentarë, koncerte etj. Videoteka rifreskohet vazhdimisht me materiale të reja.

Shërbimin CATCH UP TV falas:

Regjistrim automatik 7 ditor i 30 kanaleve më të ndjekur nga bashkatdhetarët. Me këtë shërbim nuk humbet asnjë nga eventet e preferuara, pasi i shikoni të gjitha sa herë që dëshironi.

Abonimi TiBO MOBILE TV dhuratë, i cili përfshin:

LIVE TV : 80 kanale të platformës Digitalb Premium, SuperSport Tring dhe RTSH.

VIDEO ON DEMAND : +1500 evente me titra në shqip apo anglisht, pa asnjë pagesë shtesë të cilat përditësohen çdo muaj.

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.

Viber/Whatsapp (355) 689082244
Email: info@tibo.tv
Chat: www.tibo.tv
Skype: tiboiptv
Facebook/Instagram

Europë/Azi/Australi: T. (355) 44 31 4444 | Mob. (355) 676006767

Amerikë/Kanada: T. (917) 775-5003 / (917) 775-5012 |  Mob. (844) 842-6872

Ku gjendemi:

TiBO Shop 1: Brenda në terminalin e Aeroportit “Nënë Tereza”, Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 69 600 18 18. Email: tia@tibo.tv.
TiBO Shop 2: Blv. Gjergj Fishta, Pll. G & P, “Kati i dytë”, 1001,Tiranë, Shqipëri
Tel: (355) 67 600 67 67. Email: store@tibo.tv.
Distributorë TiBO në Botë: www.tibo.tv/dyqanet

Online: www.tibo.tv