SUPEROFERTA  “TiBO Mobile TV”

1 muaj abonim TiBO Mobile TV …më MIRË se FALAS

VETËM 6.99 EUR*

Aplikacioni “TiBO mobile TV” mundëson programet dhe kanalet televizive të DIGITALB, SUPERSPORT, TRING, KLAN, RTSH, si dhe TiBO on Demand në çdo pajisje SMART (mobile, tablet, etj) me internet WI FI apo 3G/4G.

+80 Kanale TV live
+2000 evente VOD

Shkarko tani app “TiBO Mobile TV” pa pagesë për Android ose IOS.

Çfarë është “TiBO Mobile TV”

 “TiBO mobile TV” mundëson programet dhe kanalet televizive të DIGITALB, SUPERSPORT, TRING, KLAN, RTSH si dhe TiBO On Demand në çdo pajisje SMART (mobile, tablet, etj) me internet Wi Fi apo 3G/4G.

Powered by TiBO IPTV

Një botë e tërë me argëtim, për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit anembanë globit.

Me TiBO mobile TV, ke televizionin me vete kudo që të shkosh, në mobile apo tablet, me Wi Fi apo 3G/4G. Tashmë nuk të duhet të zgjedhësh mes programeve televizive dhe impenjimeve të tjera sepse me TiBO Mobile TV mund t’i shikosh ato kudo që të jesh, brenda apo jashtë shtëpisë, në rrugë, autobus, restorant apo tjetër.

Abonimi për mobile është një shërbim lehtësisht i transferueshëm nga një pajisje (Android apo iOS) në tjetrën duke bërë më parë “Log out” (dalje) nga pajisja fillestare.

Ky shërbim mundësohet për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit, në të gjitha territoret.

Shkarko aplikacionin “TiBO mobile TV ” nga Play store /App store dhe abonohu në www.tibo.tv/bli ose në çdo pikë distribucioni TiBO.

* Pronësia dhe të drejtat ekskluzive për programet dhe kanalet televizive dhe përmbajtjen e tyre për të gjitha territoret dedikuar ekskluzivisht abonentëve shqiptarë / shqipfolës ofrohen nga platforma DIGITALB.

Si mund të përfitoj shërbimin TiBO mobile TV?

Për të përdorur shërbimin për mobile, mjafton të kesh një smartphone ose tablet me sistem operativ Android, iOS ose Blackberry Android.

Instaloni (shkarkoni nga App apo Play Store) aplikacionin TiBO mobile TV dhe bëni abonimin mujor në www.tibo.tv/bli apo në çdo pikë shitjeje TiBO.

Çfarë nevojitet për të patur “TiBO mobile TV”?

Për të marrë shërbimin e TiBO mobile TV duhet:

 • Një mobile apo tablet me sistem operativ IOS mbi 8, Android apo Blackberry.
 • Lidhje interneti e qëndrueshme* mbi 1mbps
 • Një llogari e vlefshme për kryerjen e pagesave mujore/vjetore online (kur blihet online).

* TiBO mobile TV mundësohet me çfarëdo lidhje interneti mbi 1 mbps 3G, 4G apo Wi Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi-Fi për të mos konsumuar Mgb nga paketa e operatorit telefonik përkatës.

A nevojitet internet për të parë TiBO mobile TV?

PO, ju duhet të keni patjetër akses në internet, qoftë WiFi apo 3G/4G POR këshillohet lidhje me Wi-Fi për të evituar konsumin e paketës individuale të internetit.

A funksionon shërbimi TiBO mobile TV me internet 3G/4G?

Po, shërbimi mobile TV funksionon me internet 3G/4G, por ne ju sugjerojmë të përdorni Wi-Fi në mënyrë që të mos konsumoni paketën e operatorit tuaj telefonik.

A funksionon TiBO mobile TV ne kompjuter?

Ky aplikacion aktualisht mundësohet në çdo pajisje mobile apo tablet(iOS,Android). Së shpejti do të jetë i mundur edhe në PC apo laptop.

A funksionon TiBO mobile TV jashtë shtetit?

Po, për sa kohë keni shërbim interneti në pajisjen tuaj(smartphone/tablet), ky shërbim funksionon kudo që të jeni.

A mund ta përdor shërbimin mobile TV në Iphone/Ipad?

Po, TiBO mobile TV mundësohet për Iphone dhe Ipad me sistem operativ IOS 8 e sipër.

 • Aplikacioni TiBO mobile TV shkarkohet FALAS nga APP Store.
 • Nëse nuk e keni bërë ende abonimin e shërbimit mobile TV, atëherë abonohuni online në www.tibo.tv/bli ose në pikat e distributorëve tanë.
 • Të dhënat e abonimit Mobile TV “Përdorues”  dhe “Fjalëkalim” do t’ju dërgohen me SMS.

A mund ta përdor shërbimin mobile TV në telefon apo tablet Android?

Po, TiBO mobile TV mundësohet për çdo telefon apo tablet Android

 • Aplikacioni TiBO mobile TV shkarkohet FALAS nga Google Store.
 • Nëse nuk e keni bërë ende abonimin e shërbimit mobile TV, atëherë abonohuni online në www.tibo.tv/bli ose në pikat e distributorëve tanë.
 • Të dhënat e abonimit mobile TV “Përdorues”  dhe “Fjalëkalim” do t’ju dërgohen me SMS.

A mund ta përdor shërbimin mobile TV në telefon Blackberry?

Po. Shërbimi mobile TV mundësohët edhe për disa telefona Blackberry me sistem operativ Android. Telefonat Blackberry mund të variojnë për nga madhësia dhe formati i ekranit, çka mund të ndikojë në cilësinë e perceptuar të videos.

Çfarë programesh ka TiBO mobile TV?

 • Nëse nuk e keni bërë ende abonimin e shërbimit mobile TV, atëherë abonohuni online në www.tibo.tv/bli ose në pikat e distributorëve tanë.
 • Të dhënat e abonimit mobile TV “Përdorues”  dhe “Fjalëkalim” do t’ju dërgohen me SMS, ndërsa aplikacioni TiBO mobile TV do t’ju dërgohet me e-mail.
 • Mbi 80 kanale TV Live mundësuar nga DIGITALB me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë.
 • Kanalet sportive dhe Sport live mundësuar nga SUPERSPORT.
 • Mbi 1000 filma, me titra shqip dhe anglisht, në TiBO On Demand.
 • Catchup TV në pajisjet android.

Sa kushton shërbimi mobile TV?

TiBO mobile TV ofrohet me abonime mujore të parapaguara me vlerë EUR 6.99 ose kontrata 12 mujore me parapagim me vlerë EUR 59.99  të cilat mund të blihen online në www.tibo.tv/bli ose në çdo pikë shitjeje TiBO.

Çmimi  mujor EUR 6.99 EUR 59.90
Kohëzgjatja e shërbimit të parapaguar 1 muaj 12 muaj
Kanale LiVE TV (DIGITALB, SUPERSPORT, etj) x x
Të gjitha eventet në TiBO On Demand x x
Shiko në Iphone dhe Ipad përmes aplikacionit TiBO IPTV të shkarkuar nga App Store x x
Shiko në mobile blackberry përmes aplikacionit TiBO IPTV të shkarkuar nga Google Store x x
Shiko në mobile apo tablet android përmes aplikacionit TiBO IPTV të instaluar manualisht me email. x x
Shiko në WEB nga laptopi apo kompjuteri së shpejti së shpejti
Titra Shqip/Anglisht në VOD x x
Anullo në çdo kohë x x
Ekrane ku mund të shikosh njëkohësisht 1 1
Catchup TV së shpejti së shpejti


A mund ta bëj pagesën online?

Po, blerjen mund ta kryeni në www.tibo.tv/bli

Si mund të informohem për username dhe passwordin tim?

Kryej abonimin  “TIBO mobile TV” online në www.tibo.tv/bli duke regjistruar numrin tuaj të telefonit mobile në përdorim. Brenda pak minutave ju do të merrni një SMS me të dhënat e abonimit TiBO për mobile që përfshin:

 • username (përdoruesi)
 • password (fjalëkalimi)

Regjistro të dhënat  “Përdorues” me “Fjalëkalim” tek aplikacioni TiBO mobile TV.

A mund ta ndryshoj dhe të vendos vet një password të ri?

Po, kontaktoni në çdo kohë me Shërbimin ndaj Klientit TiBO, online në www.tibo.tv.

Kam shkarkuar aplikacionin TiBO mobile TV dhe më kërkon Username dhe Password?

Pasi të shkarkoni aplikacionin TiBO mobile TV në pajisjen tuaj, ju duhet të bëni abonimin mujor në www.tibo.tv/bli ose në të gjitha pikat e distributorëve tanë, dhe më pas do të pajiseni me një username dhe password nëpërmjet një mesazhi në numrin tuaj të celularit. 

Në sa pajisje njëkohësisht mund ta përdor shërbimin TiBO mobile TV?

Shërbimi TiBO mobile TV mund të përdoret në të gjitha pajisjet mobile/tablet me sistem operativ IOS mbi 8 apo Android, duke e transferuar nga njëra pajisje në tjetrën përmes opsioneve Log in  (hyrje) dhe Log Out (dalje).

Si të shoh “TiBO mobile TV” në Iphone/Ipad?

 • Shkarko FALAS aplikacionin TIBO MOBILE TV nga App Store
 • Kryeni abonimin mujor në www.tibo.tv/bli duke regjistruar numrin tuaj të telefonit mobile në përdorim.
 • Brenda 2 minutave ju do të merrni një SMS me të dhënat e abonimit TiBO mobile TV.
 • Regjistroni të dhënat  “Përdorues” me “Fjalëkalim” personal që morët me SMS në numrin tuaj të telefonit mobile dhe SHIKIM TË KËNDSHËM.
 • *Aplikacioni TiBO mobile TV mundësohet për sistem operativ ios mbi 8.
 • Shkarko FALAS aplikacionin TIBO MOBILE TV nga Google Store
 • Kryeni abonimin mujor në www.tibo.tv/bli duke regjistruar numrin tuaj të telefonit mobile në përdorim.
 • Brenda pak minutave ju do të merrni një SMS me të dhënat e abonimit TiBO mobile TV.
 • Regjistroni të dhënat  “Përdorues” me “Fjalëkalim” personal që ju vjen me mesazh në numrin tuaj të telefonit mobile dhe SHIKIM TË KËNDSHËM.

Si të shoh “TiBO mobile TV” në Telefon/Tablet Android?

 • Shkarko FALAS aplikacionin TIBO MOBILE TV nga Google Store
 • Kryeni abonimin mujor në www.tibo.tv/bli duke regjistruar numrin tuaj të telefonit mobile në përdorim.
 • Brenda pak minutave ju do të merrni një SMS me të dhënat e abonimit TiBO mobile TV.
 • Regjistroni të dhënat  “Përdorues” me “Fjalëkalim” personal që ju vjen me mesazh në numrin tuaj të telefonit mobile dhe SHIKIM TË KËNDSHËM.