Tingujt e “Radios TIBO” tashmë edhe online

2021-11-30T13:52:40+01:00November 30th, 2021|TiBO+|

Platforma shqiptare e televizionit përmes internetit ka kaluar “Live Stream” në web-faqen e saj frekuencat e “TIBO Radio”, e cila ka disa muaj që ndiqet në 101.6 FM. Radioja mund të aksesohet lehtë duke klikuar këtu në web-faqen zyrtare të TIBO TV. Fanatikët e radios, si dhe udhëtarët në makina, kanë mundur të ndjekin kohët e fundit muzikë [...]