Kosova shton kushtet për udhëtimet, tre doza vaksine dhe kush përjashtohet

2022-01-24T11:28:23+01:00January 24th, 2022|Rajoni & Bota|

Kosova ka vendosur masa të reja për udhëtimet, nga 22 janari dhe do të jenë në fuqi deri në datën 4 shkurt 2022. Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme ka publikuar kushtet e reja të udhëtimit. Kërkohet vërtetim vaksinimi me tre doza, ose me një dozë të vaksinës Johnson & Johnson dhe dozë përforcuese anti-Covid. Ose Certifikatë [...]