Rrjeti 5G mund të shkaktojë krizën më të madhe të linjave ajrore në SHBA

2022-01-18T11:26:45+01:00January 18th, 2022|Science & Tech|

Shefat ekzekutivë të transportuesve kryesorë ajrorë të pasagjerëve dhe ngarkesave në SHBA kanë paralajmëruar për një krizë të afërt katastrofike  të aviacionit. Paralajmërimi i  tyre vjen disa orë pasi AT&T (T.N) dhe Verizon (VZ.N) njoftuan se do të instalonin shërbimin e ri 5G. Linjat ajrore paralajmëruan se shërbimi i ri C-Band 5G i vendosur të startojë të [...]