Abonenti nga Anglia tërheq makinën dhuratë nga Tibo: “Do jetë kujtim i veçantë”

2022-01-12T00:03:01+01:00January 11th, 2022|TiBO+|

Alfred Dani, prej 20 vitesh emigrant në Angli, ishte fitues i çmimit të madh në Mega-Shorteun TIBO. Ai erdhi sot në Tiranë për të tërhequr makinën tip KIA “Rio” të vendosur si shpërblim për abonentët e platformës. Prej 6 vitesh ai është abonent i TIBO-s në Angli dhe thotë se e ka zgjedhur këtë platformë për faktin se [...]