Njëri është më i miri në anën aziatike, tjetri është shumë i famshëm në anën evropiane.

Nuk e durojnë dot njëri-tjetrin, por duhet të formojnë sëbashku një skuadër kundër një bande ndërkombëtare droge.

Një serial plot dramë, aksion, romancë dhe situata komike.

Me aktorët më të mirë të momentit në Turqi, si Ibrahim Çelikkol, Oyku Karayel dhe Kerem Bursin.

“Dyshja Fantastike”, premierë, nga data 9 Korrik, çdo ditë në orën 16:05, ekskluzivisht në Tv Klan.