Dy ekipet olimpike të Shqipërisë dhe Kosovës janë bërë bashkë në Korenë e Jugut, ku sot është mbajtur ceremonia hapëse e Lojërave Olimpike Dimërore.

Dy ekipet kanë realizuar edhe një foto së bashku para nisjes së ceremonisë, për të treguar se edhe pse të ndarë në dy ekipe, me zemër janë bashkë.

Shqipëria në këto Lojëra Olimpike Dimërore do të përfaqësohen me dy skiator: Erjon Tola dhe Suela Mëhilli.

Ndërkohë, Kosova përfaqësohet nga me garuesin e vetëm, skiatorin Albin Tahiri.

Burimi / Top Channel