iptv shqip
paketa tv

Personalizojeni përvojën tuaj të argëtimit televiziv me ofertat tona!

Personalizojeni përvojën tuaj të argëtimit televiziv me ofertat tona!

Kanalet më të ndjekura televizive vijnë me një programacion krejtësisht origjinal nga TIBO. Paketat IPTV ofrojnë më të mirën për shqiptarët që jetojnë dhe punojnë në të gjithë botën. Shumëllojshmëria e paketave dhe ofertave tona ju mundëson të zgjidhni atë që i përshtatet preferencave tuaja!
Shiko listën e kanaleve.

ofertat tibo
kanale tv
kanale tv
kanale tv shqip

Me ty në çdo pajisje

TIBO vjen në çdo pajisje SMART TV apo Mobile/Tablet! Nëse je ende duke përdorur TV tradicional mos u shqetëso, BOXI TIBO është krijuar posaçërisht për të të lejuar të shijosh çdo gjë që TIBO ofron!

pajisje tibo

Me ty në çdo pajisje

TIBO vjen në çdo pajisje SMART TV apo Mobile/Tablet! Nëse je ende duke përdorur TV tradicional mos u shqetëso, BOXI TIBO është krijuar posaçërisht për të të lejuar të shijosh çdo gjë që TIBO ofron!

abonim tv
vidioteka tibo

Kinemaja në shtëpi

Filmat më të bukur të viteve të fundit, klasikët e kinemasë shqiptare dhe botërore, serialet më të ndjekura, filma për fëmijë të dubluar dhe shumë të tjera, i gjen të gjitha në videotekën tonë TIBO FLIX.

Kinemaja në shtëpi

Filmat më të bukur të viteve të fundit, klasikët e kinemasë shqiptare dhe botërore, serialet më të ndjekura, filma për fëmijë të dubluar dhe shumë të tjera, i gjen të gjitha në videotekën tonë TIBO FLIX.

tibo flix

Argëtim i sigurt për fëmijët tuaj

Edukimi dhe mbrojtja e fëmijëve me përmbajtje të përzgjedhur për të ardhmen e tyre ka qenë dhe do të jetë gjithmonë prioritet. Me TIBO TV ti mund të zgjedhësh vetë atë që dëshiron që fëmija yt të shikojë.

kanale per femije

Argëtim i sigurtë për fëmijët tuaj

Edukimi dhe mbrojtja e fëmijëve ka qenë dhe do të jetë prioriteti jonë me përmbajtje të përzgjedhur për të ardhmen e tyre. Me TIBO TV ti mund të zgjedhësh vetë atë që dëshiron që fëmija yt të shikojë.

oferta tv