Tibo 360°2021-12-29T12:00:24+01:00

Programacioni ditor i Eventit

Programacioni ditor
i Eventit

TIBO 360°

Argëtimi për fëmijë

Argëtimi për fëmijë

 • ° 10:00 – 11:00 Shfaqje me ekuilibristë & këmbëgjatë
 • ° 11:30 – 12:00 Show me numra shpejtësie
 • ° 12:00 – 12:45 Performanca cirku me klounë,
  akrobatë, etj…
 • ° 13:20 – 13:55 Teatër Kukullash, Kësulëkuqja

° 10:00 – 11:00 Shfaqje me ekuilibristë & këmbëgjatë
° 11:30 – 12:00 Show me numra shpejtësie
° 12:00 – 12:45 Performanca cirku me klounë, akrobatë, etj…
° 13:20 – 13:55 Teatër Kukullash, Kësulëkuqja

Evente të vazhdueshme për fëmijë

Evente të vazhdueshme
për fëmijë

 • ° Rërë kinetike
 • ° Lojëra tavoline
 • ° Go-cart
 • ° 10:30 – 10:50 Këndi i miqve
  (4 putroshët)
 • ° 13:00 – 13:20 Këndi i miqve
  (4 putroshët)

° Rërë kinetike
° Lojëra tavoline
° Go-cart
° 10:30 – 10:50 Këndi i miqve (4 putroshët)
° 13:00 – 13:20 Këndi i miqve (4 putroshët)

Aktivitete për të gjithë

Aktivitete për të gjithë

 • ° 10:00 – 11:00 DJ
 • ° 11:00 – 12:00 DJ për 10 minuta (Zona Radio)
 • ° 12:00 – 13:00 Konkurs shakaja/barsoleta më e mirë (Zona Radio)
 • ° 13:30 – 14:00 Shfaqje humoristike nga Erin Kujovsa (Zona Radio)
 • ° 10:00 – 16:00 Target shooting me top (Zona Oversport)
 • ° 10:00 – 16:00 Konkurs E-sports Fifa 2022 (Zona Oversport)
 • ° 10:00 – 16:00 Pingpong jo kompetitiv (Zona Oversport)

° 10:00 – 11:00 DJ
° 11:00 – 12:00 DJ për 10 minuta (Zona Radio)
° 12:00 – 13:00 Konkurs shakaja/barsoleta më e mirë (Zona Radio)
° 13:30 – 14:00 Shfaqje humoristike nga Erin Kujovsa (Zona Radio)
° 10:00 – 16:00 Target shooting me top (Zona Oversport)
° 10:00 – 16:00 Konkurs E-sports Fifa 2022 (Zona Oversport)
° 10:00 – 16:00 Pingpong jo kompetitiv (Zona Oversport)

Evente të vazhdueshme

Evente të vazhdueshme

 • ° Photo Box
 • ° Food & Drink TIBO’N
 • ° Miqtë me 4 putra
 • ° Promocionet dhe prezantimet TIBO
 • ° Promocionet dhe prezantimet OVERSPORT
 • ° Promocionet dhe prezantimet e partnerëve

° Photo Box
° Food & Drink TIBO’N
° Miqtë me 4 putra
° Promocionet dhe prezantimet TIBO
° Promocionet dhe prezantimet OVERSPORT
° Promocionet dhe prezantimet e partnerëve

SKENA

SKENA

 • ° 17:00 – 17:30 Ngop Media (Program Artistik)
 • ° 17:30 – 18:00 DJ Arnon
 • ° 18:00 – 18:10 Andi Murra Dance
 • ° 18:20 – 18:50 Anxhela Peristeri
 • ° 18:50 – 19:20 Shorteu Pjesa e parë e çmime
 • ° 19:35 – 20:05 Ronela Hajati
 • ° 20:10 – 20:35 Majk
 • ° 20:35 – 21:00 Shorteu Pjesa e dytë e çmimeve
 • ° 21:10 – 21:40 Dafina Zeqiri
 • ° 21:50 After Party me DJ Elio

° 17:00 – 17:30 Ngop Media (Program Artistik)
° 17:30 – 18:00 DJ Arnon
° 18:00 – 18:10 Andi Murra Dance
° 18:20 – 18:50 Anxhela Peristeri
° 18:50 – 19:20 Shorteu Pjesa e parë e çmime
° 19:35 – 20:05 Ronela Hajati
° 20:10 – 20:35 Majk
° 20:35 – 21:00 Shorteu Pjesa e dytë e çmimeve
° 21:10 – 21:40 Dafina Zeqiri
° 21:50 After Party me DJ Elio

PARTNERËT

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. More info Prano