TiBO IPTV është e vetmja Platformë IPTV/OTT e Liçensuar dhe e autorizuar në mënyrë ekskluzive për të transmetuar kanalet mbarëshqiptare të Platformës DigitAlb.

Dhe transmetues i platformave të tjera televizive shqiptare si Tring, Klan dhe RTSH, e cila ofron të gjitha kanalet shqiptare të Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë dhe shumë kanale ndërkombëtare.

   

TiBO ofron një argëtim të sigurtë për të gjitha moshat dhe shijet.

Me TiBO TV shikon të gjitha kanalet e këtyre paketave, të gjitha kampionatet futbollistike dhe sportet të ndryshme, 2500 filma të zhanreve të ndryshëm në Video on Demand dhe regjistrim të kanaleve kryesore për 7 ditë me Catch Up TV.

Aplikacioni “TiBO TV” mund të shkarkohet dhe shikohet në çdo televizor apo pajisje/dekoder SMART

Më poshtë janë të gjitha sistemet e operimit të çdo pajisje SMART, në të cilat aplikacioni TiBO TV funksionon ok.

PAJISJA SISTEMI I OPERIMIT SI TA SHKARKOJMË?
Samsung Tizen Shkarko ‘TiBO TV’ tek ikona APPS në menunë e Samsung. Mëso më shumë…
LG WebOS mbi 4.0. Shkarko ‘TiBO TV’ në LG Content Store. Mëso më shumë…
Vestel TV Toshiba, Hitachi, Panasonic Në territorin e Shqipërisë dhe Kosovës është i instaluar.
Android Smart TV Android mbi 5.0 Shkarko ‘TiBO TV’ në Google Play.
Box Android Android mbi 5.0 Shkarko ‘TiBO TV’ në Google Play.
Google Box 7.0 Android mbi 5.0 Shkarko ‘TiBO TV’ në Google Play.
TiBO Box QuadCore Android mbi 5.0 E ka të instaluar aplikacionin TiBO TV.
Apple TV tvOS Shkarko ‘TiBO TV’ në App Store.
Amazon Fire TV Fire OS Shkarko ‘TiBO TV’ në Store e pajisjes Fire TV Stick.
Mobile Android / iOS Shkarko ‘TiBO Mobile TV’ në Google Play / App Store.

Nëse nuk keni një pajisje SMART, mund të merrni pajisjen TiBO Box QuadCore, i cili e ka të instaluar gati aplikacionin TiBO.

Shiko abonimet me Box

Të gjitha funksionet e aplikacionit TiBO

Duke pasur në qendër të vëmendjes teknologjinë, kemi sjellë një inovacion në transmetimet televizive përmes internetit. Ofrojmë për abonentët cilësinë maksimale të figurës dhe zërit duke ecur me ritëm të njëjtë me OTT-të më të njohura në mbarë botën.

Cilësia e videos në format HD

Programacion i detajuar për çdo kanal

Regjistrim për 7 ditë me Catch Up TV

Krijo listën me kanalet e preferuara

Mbroni fëmijët me kodin 4-shifror

Kërko filmin me emër në Search

Zgjidhni gjuhën që dëshironi në filma

Kujdesi i Klientit TiBO shërben 24/7

Si të provohet FALAS?

Shërbimet e TiBO TV mund të provohen FALAS PËR 1 DITË duke shkarkuar aplikacionin TiBO në Mobile Android ose Smart Tv Android dhe duke u regjistruar me të dhënat e sakta në “Sign Up”/”Regjistrohu”.

VINI RE: Abonimi falas mund të përfitohet  vetëm 1 herë dhe mund të përdoret në çdo pajisje Small screen ose Big Screen që dispononi.

Abonimet TiBO për TV (Big Screen)

ABONIM PREMIUM
3 Muaj
300 Kanale + Sportet Live
2500 Filma në VoD
Catch Up TV
Mobile TV 3 Muaj Falas
€ 79
ABONIM FAMILJAR
12 Muaj
270 Kanale Live (pa sporte)
2500 Filma në VoD
Catch Up TV
Mobile TV 12 Muaj Falas
€ 159
ABONIM PREMIUM
12 Muaj
300 Kanale + Sportet Live
2500 Filma në VoD
Catch Up TV
Mobile TV 12 Muaj Falas
€ 199

Abonimet TiBO për MOBILE (Small Screen)

ABONIM PREMIUM
1 Muaj
80 Kanale + Sportet Live
2500 Filma në VoD
Catch Up TV
€ 6.99
ABONIM PREMIUM
12 Muaj
80 Kanale + Sportet Live
2500 Filma në VoD
Catch Up TV
€ 59.9

Pagesa të Përsëritura. Skano kodin QR ose kliko butonin bli per te pranuar.

Pagesat e Përsëritura janë pagesa automatike ose pagesa “Recurring”, ku ju zgjdhni një datë, në të cilën ofruesi i shërbimit tërheq automatikisht tarifën e abonimit nga karta juaj ose llogaria bankare deri në momentin që ju e ndërprisni atë.

Duke skanuar dhe pranuar recurring payment ju nuk do të keni më problemin se do ju ndërpritet transmetimi, as të shkoni në bankë, as në pika shitje por automatikisht tarifa pranohet nga karta juaj dhe ju kurrë nuk do shqetësoheni më për abonimin tuaj.

TiBO TV Premium – 1 muaj

$ 22.9

TiBO TV Premium – 12 muaj

$ 229

TiBO Mobile TV Premium – 1 muaj

$ 6.99

TiBO Mobile TV Premium – 12 muaj

$ 59.9

Për çdo paqartësi Kujdesi i Klientit TiBO është në dispozicionin tuaj 24/7.
Viber/Whatsapp (355) 689082244
Email: info@tibo.tv
Chat: www.tibo.tv
Skype: tiboiptv
Facebook/Instagram

Europë/Azi/Australi: T. (355) 44 31 4444 | Mob. (355) 676006767

Amerikë/Kanada: T. (917) 775-5003 / (917) 775-5012 | Mob. (844) 842-6872