TIBO BAR SPORT banner
TIBO BAR SPORT banner mobile

TV & INTERNET PËR LOKAL – RESTORANT

Përmirësoni përvojën e argëtimit të biznesin tuaj me shërbimin televiziv, sport, lajme dhe internet i shpejtë TIBO.

gamë të gjerë opsionesh programimi

OPSIONE TË ZGJERUARA ARGËTIMI

Shërbimi i televizorit dhe internetit ofron një gamë të gjerë opsionesh programimi që përmirëson përvojën argëtuese për klientët.

rritja e te ardhurave

RRITJA E TË ARDHURAVE

Maksimizoni potencialin tuaj të fitimit me platformën tonë, ku ne ju ofrojmë mjetet dhe burimet për të rritur të ardhurat tuaja financiare.

kliente te kenaqur

KLIENTË TË KËNAQUR

Një përvojë e përshtatshme dhe e këndshme shikimi ndihmon në krijimin e një atmosfere më mikpritëse dhe të këndshme për klientët.

paketa te personalizuara

PAKETA TË PERSONALIZUARA

Zgjidhni nga paketat e ndryshme të shërbimit tv – internet që i përshtatet më mirë nevojave dhe preferencave të biznesit tuaj.

OPSIONE TË ZGJERUARA ARGËTIMI ME SHËRBIMIN TELEVIZIV DHE INTERNETIN PËR LOKAL – RESTORANT

PLATFORMA MË E PLOTË TELEVIZIVE

Me abonimin TIBO TV do të merrni iptv shqip me kampionatet sportive më elitare, së bashku me qindra kanale me lajme dhe filma që ofron përmbajtjen më të preferuar për klientët e bzinesit tuaj.

INTERNET ME SHPEJTËSI TË LARTË

Rritni përvojën e klientit të biznesit tuaj me akses në internet me shpejtësi të lartë. Me linjën e dedikuar të internetit TIBO, ju do të përballoni shumë përdorues dhe gjatë orëve të pikut të punës.

Merrni një shërbim më të mirë

Na kontaktoni dhe ne do të përpunojmë një plan për biznesin tuaj.

Merrni një shërbim më të mirë

Na kontaktoni dhe ne do të përpunojmë një plan për biznesin tuaj.