Kushte të Përgjithshme për të përfituar shërbimet TiBO

2020-10-12T07:26:00+00:00January 30th, 2020||

Kushte të Përgjithshme për të përfituar shërbimet TiBO. Shërbimet TiBO ofrohen vetëm për qytetarët me kombësi shqiptare. / Awareness: TiBO services are offered to Albanian Nationality only Abonenti, me pranimin e produkteve dhe shërbimeve TIBO, me vullnet të lirë pranon se mban përgjegjësi të plotë për përdorimin e pajisjeve dhe abonimeve në aplikacionet TiBO në përputhje me Kushtet [...]